söndag 10 april 2011

Gömt och glömt


Jag köpte tyg från Sewbaby i USA för några månader sedan. Jag slängde ner dem i en låda och där blev de liggande, bortglömda. Tills nu när jag städade bland alla mina tyger som förvaras under sängen. Tyget med grodorna är flanell som jag tänkte sy pyjamasar av. De andra tre är någon form av trikå.

måndag 4 april 2011

Piratklänning

Jag är tydligen en sån som tar lite tid på mig att falla för de nya tygerna. Nu som först har jag köpt det och det ångrar jag inte. Synd bara att trycket är så stort. Den här klänningen är i storlek 110 och det ryms bara lite av det fina trycket.



Klättrande apor

Jag bara älskar det här tyget. Kameleonts Klättrande Apor, designade av Johanna Ahlard.

Var någon riktigt skarpsynt och lade märke till att aporna på det gula tyget klättrar åt fel håll?

Om det inte hade varit något tryck, finns det då något upp och ner och höger och vänster på en jersey? Hur jag än drar och vrider och vänder så ser jag ingen skillnad. Lämna gärna en kommentar om du har svaret. Att aporna klättrar vågrätt var ren klantighet från min sida men jag hoppas att det inte spelar någon roll.



Tillökning på gång - igen

Och inte heller den här gången är det i mitt hushåll. Och det är jag så nöjd med så. :-) Vilken dag som helst kommer min lilla brorsdotter Nicole.


Som födelsedagspresent kommer hon få det här setet. En body i Kameleonts klättrande apor och ett par matchande muddisar i svart velour från Stoff och Stil.

Mums

Det räcker med det: MUMS!
Jag kan inte påstå att Kameleont Design är den butik jag gladast handlar från men sjukt fina tyger har de iallafall. Så det är bara att bita ihop och beställa.