söndag 29 januari 2012

Gissa vad?


Jo, One Piece förståss. Lillasyster fyllde 5 nyligen och fick en ny Onepiece i present.
Jag gjorde den tvåfärgad med blommor. Istället för att sy på applikationer som vanligt så sydde jag blommorna med raksöm i dubbelt tyg och klippte ur i den översta.


Storasyster ville gärna ha ett nattlinne så då fick jag äntligen ändan ur och sydde ett i tyget jag köpt från USA till just det ändamålet. Det blev ett hellångt, varmt och mysigt nattlinne i flanell.

onsdag 4 januari 2012

Hur glad blir man inte?

Barnen till min säljare i Helsingborg hade sina personliga onepice på sig på något jippo när en okänd kvinna kom fram och frågade deras pappa var de hade köpt dem. Ett telefonsamtal senare hade hon beställt tre stycken. Hur glad blir man inte då?


 Julia


Hampus

Linus

Mysoveraller, åter mysoveraller

 Min storebror gillar Rolling Stones. Eller åtminstone loggan som han även har tatuerad på underarmen. Därför fick hans lille son denna onepiece i julklapp. Loggan är en påsydd egengjord applikation.

 Min yngsta dotter ville ha en rosa med "Tilde" på armen. Tyvärr behövde hon en större storlek än jag trodde så det får bli en något slimmad modell. :-)

 På en julmarknad jag stod på i slutet på november fick jag en beställning på en likadan stones-overall som  min brorson fick.

 Storasystern till mottagaren ovan fick en blå med namn och en fjäril.


Min säljare i Helsingborg tog hem en beställning på en ljusblå overall med namnet Philip.