söndag 14 december 2008

Storbeställning

En bekant ville köpa lite kläder till sitt barnbarn, en bedårande liten tjej på 5 månader.

Först ut en body att matcha med ett par ljusrosa muddisar hon köpt innan. Mudden på dessa var brun så kantbanden på bodyn fick bli bruna. Sydde dit en rosa applikation för att matcha det rosa i byxorna. Den vita trikån är från MG, mudd från S&S och knappar från Snapsource. Applikation i fleece.


Min egen favorit! Cerisa muddisar i velour från Jofotex. Brun mudd från S&S. Bodyn är mitt egenfärgade uggletyg. Mudd som vanligt från S&S och knappar från Snapsource.

Efter en förfrågan i sytråden om vilken färg som skulle få matcha de röda muddisarna fick det bli orange med röda kantband. Den röda velouren och mudden är från S&S, den orangea eisertrikån från "trikå-Eva" och tryckknappar från Snapsource.


Den här turkosa velouren är köpt på tygvaruhuset. Eftersom jag inte hade någon matchande trikå eller mudd till kantbanden tog jag velouren till det ändamålet. Och det blev ju hur bra som helst. Den svarta trikån kommer från Jofotex, mudden från S&S och knapparna från Snapsource. (Börjar det bli tjatigt?)


8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, du har verkligen legat i! Jättefint alltihopa.

Anna-Snoddas sa...

Ingen dålig beställning! :) Jättesnyggt!

Äppel Päppel sa...

Supersnyggt alltihopa!

sandra sa...

Super snyggt..
Velor byxor vill jag beställa en till ziggo fyller 2 med matchande body till..
Ha det bra

florin sa...

Oj, så mycket fint!!!!!!

Helena sa...

Jättefina set!

Bustråden sa...

Härliga kläder och kombinationer!

Malin sa...

Vad fint du sytt! Det turkosa setet var urhärligt. Måste vara skönt med velour-kanter. Jag har funderat på att använda det som kantning och måste ju bara testa nu när du skrev sådär :-)