onsdag 22 april 2009

Till försäljning

Efter mycket knåpande fick jag till sist till ett sparkbyxe-mönster. Det tog sin lilla tid men bra blev det. Eventuellt kommer den minsta storleken få mera pös i benen. Sydde upp den i tre storlekar. 50/56, 62/68 och 74/80. Eventuellt blir det även en 92/98 men jag vet inte riktigt om man använder såna här kläder på ett så stort barn.
De på bilden ovan är sydda i brun velour från Jofotex. Den orangea stjärnan är även den från Jofotex. Mudd från Stoff och Stil och tryckknappar size 24 från Snapsource. Samtliga är till salu och kommer om inte förr att säljas på marknaden i sommar.


Dessa är sydda i en mossgrön velour från Tygvaruhuset. Den stora är prototypen och är i storlek 92. Endast för att jag skulle kunna prova på min egen dotter. (Som för övrigt såg ut som en stoppad korv) Den lilla är i storlek 50/56. 62/68 fick inte vara med på bild. Även dessa är till salu.

3 kommentarer:

Fangoria sa...

Jag skulle använda det på min son som har 92, prova att sy upp en sån oxå!

PajaS sa...

Kanonfina!

Jennyli sa...

Jättfina! Är jätteintresserad av sparkbyxan med stjärna i strl 74/80.. Pris? Förresten, är supernöjd med wrapperserna jag köpte av dig i höstas (de turkos/svarta med A o L på), de har använts flitigt hela hösten/vintern/våren, och de är lika fina fortfarande! Och barnen (ffa stora pojken) har älskat de! :-)

Hör av dig ang byxorna!
Mvh Jennyli