torsdag 16 juli 2009

Sy till vuxen? Jag?

Alla får hemsydda saker. Barnen, dockorna, hunden så nu var det sambons tur till hans stora glädje. Några par kalsingar i glada tyger. Nåja, han verkar gilla dem och om han låtsas så låtsas han bra. Jag klippte sönder ett par av hans kallingar och använde som mönster.

Det här är det paret jag blev mest nöjd med. Jnydesigns kanintyg är verkligen av superkvalité och en fröjd att sy i. Även min inte så älskade CP verkade gilla det och uppförde sig helt okej. Bara hoppstygn på ett ställe som jag lat som jag är lagar med hushållsmaskinen.
Det blir inte så snyggt men när plaggen ska stanna inom familjen brukar jag göra så.


Det här tyget som är från Sewbaby är en jättetunn ribb som drog sig väldigt när jag skulle fålla. Det blev så ruskigt fult att jag valt att inte ta med den delen på fotot. Men de fyller sin funktion och sambon har använt dem.
Det finns ett par till, rosa med bruna älgar på men de finns bara fotade när de sitter på sambon så jag behåller den bilden i mitt lokala arkiv.

2 kommentarer:

Minelo sa...

Snygga kalsonger, mannen min blev sugen på ett par egna direkt =)

Aleisa sa...

hehe, så sexiga!! det är jag som blir sugen. forlåt, jag menar jag bill ha ett par trossor "like this".ibland barntyg kan bara rätt så tjusig. bra jobbat!!