måndag 22 februari 2010

Syfestival

Länge velade jag över om jag skulle åka till syfestivalen i Älvsjö eller inte. Lyckade inte/ville inte få med mig sambon :-) men ville inte heller köra själv. Men jag hittade en bussresa och slog följe med en annan bloggare som är här från trakten. Tack för trevligt sällskap!

Tanken var att jag skulle köpa enfärgad interlock från JnyDesign men hon hade inget sånt med sig. Köpte lite annat stället. De lila molnen var ju bara helt underbara. Skulle inte haft några såna men kunde bara inte motstå. Mina två döttrar blev lika saliga som jag.
Även ett par meter apor & lejon fick följa med mig hem.


Hos E-slöjd blev det några meter...

...och så även hos MG Tyger. Där bunkrade jag lite av ett av mina favorittyger. Broderat kamouflagetyg. Det blir supersnyggt till byxor. Dottern har två par varav det ena är på gränsen till för små. Dags att sy nya alltså. Tråkigt att det inte fanns rosa. Det skulle ha blivit så fint.


Även lite trikå hittade jag där. Det blommiga har redan blivit till två singoallor. Se nästa inlägg.Bomullstygerna ovan tänkte jag sy vimplar av.

2 kommentarer:

Maria sa...

Så fint det ser ut att vara i lila!
Jag kom mig inte iväg till mässan tyvärr.

Hello sa...

Oj, så mycket du hittade! Jag hittade också en del, men inte alls så mycket. Enfärgad jersey tog jag från mjukatyger istället!