måndag 24 maj 2010

Pyjamasparty

Stortjejen växer (såklart) och nu var det pyjamasens tur att flytta till urvuxetlådan. Som vanligt fick hon välja tyg till en ny och hon föll för de lila molnen från JnyDesign.
Eftersom hon är en spinkis tog jag ett 110/116-mönster och förlängde det till en 122:a. Tyvärr fick jag hjärnsläpp och gjorde tröjan i raglanmodell. Jag brukar göra pyjamasar med vanlig ärm eftersom de mönstren är lite rymligare. Raglanmömstret är något tightare. Men den passade bra iallafall.


Lilltjejen fick en från början likadan fast i djungeltyg. Jag bestämde mig dock för att kapa av ben och armar eftersom det blev förskräckligt varmt härinne helt plötsligt och tjejen är dessutom rejält varmblodig.

Sen fick jag lust att experimentera lite. Jag klippte en del i varje färg av molntyget. Det blev rätt coolt tycker jag. Lite busigt på nåt sätt.2 kommentarer:

Gulludden sa...

Hej! Du har väl inte missat att rösta på din favorit när det gäller Johanna Ahlards robot tryck? Om du inte har röstat gå gärna in på min blogg och lägg din röst. Mvh. Jessica

Agnetha sa...

Gillar verkligen den mixade molnen!! Sådan måste jag sy!!