lördag 13 september 2008

Ett experiment

Jag är inte helt förtjust i ringningen på bodysarna nedan så nu tog jag överdelen av en pyjamas och satte ihop med nederdelen på bodyn. Ändrade även lite på överdelen. Kantbandet skulle egentligen avslutas nere i sprundet men jag valde att fortsätta runt.Jag tror att många använder denna teknik på bodysar med raglanärm. Där brukar öppningen sitta i ärmsömmen. Det jag inte begriper är hur man kommer ifrån problemet som tydligt syns på bilden. Nere i svängen står ju kantbandet rakt upp. om någon har tips på hur man gör för att det inte ska bli så får man gärna lämna en kommentar. Jag hade egentligen tänkt sätta en tryckknapp men då blev det ännu värre så det fick bli en hyska istället.

På ryggen gjorde jag en elefantrumpa.
Hoppas spåren efter övermataren försvinner...

5 kommentarer:

Zoffix sa...

Jag sydde ihop lite för hand därnere så det nästan blir en cirkel längst ner i ringningen, svårt att förklara... Kolla i min blogg, översta inlägget så kanske du ser ungefär (http://babybooomdesign.blogspot.com/)
På en köpt trikåoverall jag har så hade de sytt en raksöm rakt över så det bildade ungefär samma lilla cirkel, den buktar ju ut pyttelite men det är inte mycket. Hoppas jag hjälpt dig nåt :-)

á Yeliqa sa...

Vilke häftig body, gillar färgerna och elefanten :)

Jag brukar sy en kil med raksöm längst ner från avigsidan, vända den rätt och sedan pressa.

GOBLIgobli sa...

En sån supersöt elefant!! Jag gillar "modell bakvy".

Y sa...

underbar elefantrumpa!

Min dotter o jag! sa...

Sy av hörnet precis nere i svängen. Jag tror det är så á Yeliqa menar. =)