tisdag 23 september 2008

Återvinning

Återvinningsprojekt #1

Som de flesta av oss vet har kläder en förmåga att krympa när de får ligga för länge i garderoben. Så jag gjorde en rensning och hittade en trave jeans som jag tyckte var för fina för att slänga.
Efter en hel del meckande fick jag till blixtlåset. Där var jag helt grön och fick umgås en del med min bästis (sprättaren). Jag lyckades även förväxla höger och vänster sida så jag fick tänka spegelvänt dessutom.

Bakfickorna behöll jag men gjorde dem lite mindre. Borde dock ha gjort helt nya eftersom det blev fula märken efter de gamla dekorsömmarna.
Linningen klippte jag bort från de gamla byxorna och sydde dit på de nya. Enkelt och lätt. Eftersom dottern är en spinkis sydde jag fast ett knapphålsresår.
Tyckte det kunde vara kul med en fin söm längst ner men eftersom matningen på min symaskin är så gott som obefintlig blev det bara fult.

Återvinningsprojekt #2


Ett par svarta Victoria Beckham Rock ´n Republic var färdigkrympta redan när jag köpte dom så de var sprillans nya. Dom sydde jag om till ett par muddjeans i storlek 104.

Inga kommentarer: