fredag 5 september 2008

Fyrtal i bodies


Lillskrutt har vuxit ur sina långärmade bodysar så nu var del läge att sy nåt som man verkligen behöver. Behöver på riktigt! Eftersom jag fortfarande är ganska dålig på att sy halsringningar så gör jag denna modell som är relativt enkel. Tyget kommer från Trikå-Eva och tryckknapparna (storlek 16) från snapsource.

Här har de berömda ugglorna fått sätta livet till. på snedden hamnade dom och det var ju såklart inte riktigt meningen. Som alla vet kommer ugglorna från Jofotex och mudden från Stoff och Stil. Knapparna från Bibbi. (Har jag för mig...)

För att det inte skulle bli alldeles för rörigt med elefanter överallt valde jag enfärgat till ärmarna. Jag tyckte modellen är lite trång i halsen så jag gjorde ringningen lite djupare. Elefanterna och det enfärgade kommer från Jotex och tryckknapparna (storlek 16) från Snapsource.

När vi provade uggle-bodyn tyckte vi att den även var lite trång i grenen så här klippte jag bort endel i sidorna så det blev mera benutrymme. Både det randliga och enfärgade kommer från Trikå-Eva och knapparna (storlek 20) som vanligt från Snapsource.

4 kommentarer:

Anna sa...

Vilka fina! Måste våga mig på lite bodies jag också, skönt när det inte glipar nu när det börjar bli kallt! =)

Helena sa...

Jättfina bodies! Elefanttyget är så fint!

Emma sa...

Trikå-Eva, kan man so privat person handla av henne.. Å i sådana fall hur..
Så super gulliga bodies du sytt!
Emma

Inferno sa...

Omlottbodys har jag inte testat på flera år, typ åtta ;-)
Men knäppningen ser normal ut i grenen så har du lust att dela med dig av mönstret???

Mvh Martina