torsdag 20 november 2008

Att sälja på Tradera

Jag är väldigt tveksam till att sälja på Tradera. Dels för att det blivit så mycket omkostnader och dels för att det helt enkelt är svårt att få nåt sålt. Det verkar ju bäst att sätta utrop 1 krona men jag vill inte riskera att behöva sälja för nästan ingenting. Och att sätta utrop tex 100 spänn för ett par muddisar funkar ju definitivt inte.
Ni som har sålt på Tradera, hur har det gått?
Finns det någon som sålt någon annanstans?

4 kommentarer:

Amandha sa...

Jag brukar sälja på tradera o jag tycker det går bra...fast jag inte har 1kr i utrop.

LizA sa...

Problemet är att man måste göra sig ett namn först. Tex så får/fick ju Cmig, fluffytina och kajman rätt så bra betalt. Iaf mer betalt på vissa saker än vad jag tar på fasta beställningar. Jag kör utrop 1 kr, och det går blandat, nu sist gick det urdåligt, vet inte varför, om det är för nära jul. Jag har väl inte fått några jättesummor för plaggen, men iaf så det täcker materialkostnaden + lite till. Jag var sugen på att börja sälja på signerat, men jag har inte hört hur det går för dom som säljer där.

Zoffix sa...

Jag vill också veta hur det går att sälja på signerat, har kollat lite och tycker många plagg, som jag trodde skulle säljas snabbt, har legat kvar länge nu.
Jag har mest sålt dregellappar och haklappar på tradera och det går helt okej. Svårare med kläder tror jag.
Men mycket är nog som LizA skriver, att man måste göra sig ett namn först.

PajaS sa...

Kul att du tar upp diskussionen (för det får man inte väl disk. på fl!).

Jag har också funderat på att prova tradera. Tror som tidigare skribenter också att man kan räkna med lite skambud i början. Tror även på att lägga ut lite udda grejer som inte finns överallt annars. Och roliga tygval!