måndag 23 februari 2009

Byxor byxor byxor

Stora tjejen behöver mjuka byxor och jag har svårt att hitta några som passar hennes spinkiga lilla kropp. Hon är 110 på längden men bara 104 på bredden. Jag tog ett par passande byxor och ritade av och provade mig fram.
Första paret är sydda i stoff och stils sweatshirttyg. Det var tur att jag förtvättat det för herrejösses vad det drog sig. Jag har klagat hos s&s och ser verkligen fram emot att se vad jag får för svar. Jag tänkte piffa till det svarta med några färgglada applikationer men det vet i sjutton om det vart så snyggt. Nåja, dottern gillade dem iallafall. I midjan finns både mudd och snörning för att de med säkerhet ska sitta uppe.


Jag fick klagomål på bensluten. Det blev knöligt i stövlarna så dottern ville ha med mudd i stället. Hennes önskan är min lag. Voila!
Bara för att det var kul sydde jag konturerna av en älva upptill.

Och det tredje paret, sydda i stoff och stils limesweatshirt och mudd. Dessa fick konturerna av en häst. Dessa gillade hon bäst.5 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Så fina!

Bustråden sa...

Fina allihop, jag tyckte hjärtanbyxorna blev riktigt bra!

Mamma Mia sa...

Vad underbart fina kläder du syr. Jag hejade på dig i somras när du stod och sålde kläder på Sonstorp marken. Hälsningar Maria i Linköping

Hello sa...

Oh så fint med konturerna!!!!

Anna Skapar sa...

Vad fina byxorna blev. Jag har samma problem med min flicka, fast hon är ett par storlekar större, 134 på längd och 122 i vidden.
Älvan gillar jag skarpt. Var har du hittat den? Den hade passat min dotters smak.