tisdag 3 februari 2009

Flodhästar

Idag var jag på Jofotex och hämtade mina efterlängtade flodhästar. De var finare än jag hade väntat mig och jag är alldeles förälskad! Johnny har beställt matchande velour och interlock men jag ville inte vänta så jag tog det som passade så gott som perfekt. Gul velour ville jag inte ha så den bruna får gå till de gula flodisarna. Jag tycker nog den bruna passar alla fyra färgerna.
Min favorit är nog det gröna. Ahh vad fint... De turkosa flodhästarna blev mer blå än turkosa men det gör mig inget då jag har aningen svårt för turkos.

7 kommentarer:

Malin sa...

De gröna var ju fantastiskt fina. Jag tror jag förhandsbeställde gult och orange... blir en överraskning när de kommer hehe.

Kånkarong sa...

Åh, så fint. Och roligt att den fina olivgröna velouren passade "lime" flodisarna. Sonen har redan ett par muddisar så då måste det väl bli en bit av dom flodhästarna också.... som jag tänkt hoppa över. :/

Äppel Päppel sa...

Jag fick mitt gröna flodhästtyg med Posten idag! Det var så fint! Ska bli kul att sätta saxen i det!

Mimmi sa...

Hur kluven blir man inte när den ena flodhästen är snyggare än den andre. Inser att det kommer bli svårt att välja ;-)

Anja Allvin sa...

Jättefint!!!
Men kan man beställa från Jofotex via nätet, verkar inte så på deras hemsida... Eller har jag missat något? Blir så sugen på flodisar jag med :-)

Doris_Assar sa...

Längtar efter mitt tyg nu också :-) Jättefina!!

kilje sa...

Fantastiska färger. Myser...