söndag 3 maj 2009

Beställning

Den här pyjamasen ska skickas till en liten grabb som vuxit ur sina 62:or. Tyger är som alla nog vet vid det här laget, Jofotex gula elefanter. Jag har dessa som min egen personliga favorit och min dotter har just en sådan här pyjamas. Jag väljer alltid denna medans hon raskt byter till den röda.

Samma pojke ska även få några dregglisar, eller dregelhaklappar om man hellre vill kalla det så.
Jag har aldrig sytt några förut så jag fick prova mig fram innan jag blev nöjd. Tyvärr har jag inget barn i rätt storlek att prova på så diverse nallar och dockor fick ställa upp istället. Jag utgick från LA Womans mönster men tog bort det mesta av pöset eftersom jag tyckte det var alldeles för mycket. Men helt slätt var inte fint så det fick bli litegrann bara.
Tyget: Jofotex elefanter. Baksida i fleece. Två tryckknappar från Snapsource.

3 kommentarer:

Ett glatt yrväder sa...

Vilka söta "dreglisar"

Marie Frost sa...

Dreglisarna ser fina ut, det var en bra mönsterändring. Pyjamasen är också fin!

Kerstin sa...

Svante är så fin i sin pyjamas (som perfekt nog var lite stor i storleken, han kan fortfarande ha den nu när han drar 74. Bara lite korta ben nu.)! Dregglisarna var också kanon. Jag lovade ju en bild på honom med dregglisarna på, har helt glömt bort det tills jag såg bilden nu! Törs inte lova att jag minns det i närtid nu heller (det är lite körigt just nu), men jag är toknöjd med allt jag fick från dig. :-)