måndag 25 maj 2009

Nya tyger (igen)

För evigheter sedan förhandsbeställde jag tyger från mjukatyger.se. Tyvärr blev det en massa problem och en del av de tyger jag beställt skickades aldrig ut. Men dessa två kom iallafall. Gul och grön velour med bruna stjärnor. Jag är inte så jättenöjd, kvalitén på trycket var väldigt ojämnt. Men det duger och jag orkar inte krångla med returer.

Desto bättre kvalité är det på denna interlock från JNYdesign. Det är första gången jag köper av henne och jag är hur nöjd som helst. Den vita med rosa kaniner har jag tänkt färga. Vet bara inte vilken färg ännu.

Mitt nya favoritshoppingställe heter sewbaby.com. De har massor med lite ovanliga tyger till bra priser. Tyvärr blir frakten lika dyr som summan man handlar för men meterpriset blir ändå lite under normalpris i Sverige. De är supersnabba att skicka och trots att tullen tog det denna gång så kom det på bara några dagar.
Tyget ovan är en ribb med några cm stora älgar på. Gulligt värre tycker jag!

Och så en glad lite ojämnt randig jersey. Stora tjejen har redan beställt en tröja av detta och byxor i älgtyget. Hade jag fått välja hade det blivit tvärt om...5 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Visst är kaninerna underbara? Jag blev helnöjd med mina! Ska kika in på den amerikanska tygshopen oxå! Tack för tipset!

PysselFröken sa...

Vilka fina tyger! Älgtyget var ju helt underbart.

Jag resonerar som du. Tyget från mjukatyger duger, men jag är långt ifrån nöjd med kvalitén med ojämnheter i trycket och hål i tyget. Orkar inte heller krångla med returer...

Jag längtar efter att sätta saxen i mina kaniner när de kommer. Har köpt alla färger hon har tillverkat och har hittills alltid blivit helnöjd!

Doris_Assar sa...

Härliga tyger! Och älgarna är bara såå coola!!

jnydesign sa...

Vad glad jag blir att du gillade kvalitén och trycket på mina kaniner. Se vidare i bloggen för nya tryck som kommer i sommar.
Tack igen för din respons.
//Jenny

Ängladoft & Dockor sa...

ååh så gulliga tyger