fredag 20 november 2009

Mera tyg

Jag fick en beställning så jag var tvungen att beställa lite svart velour. Och det går ju inte bara att beställa det man verkligen behöver...

Jag råkade se all denna härliga vaxduk. Jag klarade inte att välja bort någon färg så det blev en meter av varje. Men den var ju så billig så det gjorde inget.


Den svarta velouren var den jag verkligen behövde. Sen passade jag på att fylla på förrådet med brun velour. Det brukar alltid gå åt. Brun och grå sweatshirttyg ska jag sy brallor av till tjejerna.

För några veckor sedan gick tygvaruhuset ut med att de går i konkurs och sålde ut allt med 30% rabatt. Då köpte jag endel. Senare blev det 50 % men då lyckades jag hålla mig borta med motivationen att jag behöver inget just nu. Men så idag fick jag se att det var hela 70% på allt. Då gick det bara inte längre. Jag var tvungen. Men det blev inte så farligt mycket iallafall. En tunn trikå med dödskallar, ett tjockt camoflagetyg som nog kan passa till byxor och två olika muddar. 2 meter av varje tyg blev 245 kronor. Överkomligt eller? :-)